Ook vrijwilliger voor onze stichting

Jan Doze is in 2016 vrijwilliger geworden bij het Marinemuseum. Eerst heeft hij op alle locaties in het museum gewerkt, nu vind je hem meestal aan boord van onderzeeboot Tonijn.

Jan heeft niet zo lang bij de Marine gezeten en in die 8 jaar bijna niks van de buitenwereld gezien, hij was vooral veel onder water. Hij vertelt onze bezoekers met passie alles over de driecilinder onderzeeboten van de Koninklijke Marine. Naast zijn werk als suppoost geeft hij ook rondleidingen en is hij museumdocent.??? ????????? ?????? ??? ??? ?? ?????????? ?? ??????. Dit is de laatste boot waar hij op gevaren heeft voordat hij de marine verliet. Aan boord van de Tonijn weet hij bezoekers te boeien met anekdotes van zijn tijd aan boord. Benieuwd wat de anekdotes zijn? Hij vertelt ze graag zodra we weer open mogen!

GeweldigOpmerking plaatsenDelen

Add Comment